GO SPORT BELGIUM
Pierre Corneliskaai 15A, 9300 Aalst
+32 53 62 94 34

Heist loopt & zingt schot in de roos!


Wanneer er een loopwedstrijd is ten voordele van alle sociale verenigingen in en rond Heist-Op-Den-Berg dan kan Go Sport niet anders dan zijn beste beentje voorzetten

Heist loopt was opnieuw een schot in de roos! De organisatie was er op alle vlakken op vooruit gegaan en dat vertaalde zich in een groeiend deelnemersveld.

In totaal stonden er 1.500 sportievelingen aan de start van de 10de jubileumeditie! Onder meer ook de burgemeester van Antwerpen - Bart De Wever- tekende present.

Wij waren met drie Go Sportteams van de partij! Om 14:00u verzamelden we in de Go Sportwinkel Heist-op-den-Berg van waaruit we gezamenlijk richting centrum wandelden. Omstreeks 15:30u stonden we aan de start van de aflossings halve marathon!

Het eerste Go Sportteam bestond uit Jolien, Kristof, Nathanaël en Marlyn, zij vertegenwoordigden onze lokale vestiging in Heist. Het tweede team bestond uit Hans, Björn, Tim en Luc, zij vertegenwoordigden het nationale team van Go Sport, deelnemers verzamelt uit al onze vestigingen! Zij liepen alleen een rondje van 5km!

Het derde Go Sportteam bestond uit twee klanten! Ben en Ben! Zij liepen beiden twee rondes van 5km om op die manier ook hun halve marathon te voltooien! Uiteraard liep iedereen zijn rondje in mooie Go Sportoutfit!

Nadien was het heerlijk nagenieten met bier en cava en op de achtergrond de tonen van Heist zingt!

Kortom, de afwezigen hadden ongelijk. Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij!


15d92cd8-5b7f-4891-97f5-f79c86b3ae2b